Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Briant College
  Bethaniënstraat 250
  6826 TJ Arnhem
  T 026 - 384 03 00
   
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Partners

Scholengemeenschap Arentheem

Voor de examens van basis beroeps, kadergericht en theoretische leerweg heeft onze school een samenwerkingscontract opgesteld met het Arentheem College in Arnhem.

Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Arnhem

Om de afstemming met het regulier onderwijs te bevorderen nemen wij deel aan het Samenwerkingsverband waar alle Arnhemse scholen voor voortgezet onderwijs deel van uit maken.

Lerende regio

Briant College neemt deel aan de lerende regio, waarin een samenwerking is tussen alle scholen voor voortgezet onderwijs en ROC’s in Arnhem en omgeving.

Informatiepunt Autisme & Onderwijs regio Arnhem

Briant College heeft samen met het Mariëndael en De Stijgbeugel (school voor leerlingen met auditieve en/of communicatieve beperkingen) het Informatiepunt Autisme & Onderwijs regio Arnhem opgericht. Dit informatiepunt geeft voorlichting en advies over schoolplaatsing en indicatiestelling voor leerlingen met stoornissen in het autistisch spectrum.
Ouders en geïnteresseerden kunnen hier terecht met vragen op het gebied van de Arnhemse onderwijsmogelijkheden voor deze leerlingen. Het informatiepunt Autisme & Onderwijs is dagelijks te bereiken tussen 09.00 – 17.00 uur via telefoonnummer 026 - 351 35 20.

Leo Kannerhuis

In het Leo Kannerhuis kunnen jongeren terecht voor de behandeling van stoornissen in het autistisch spectrum. Aanmelden gebeurt via de huisarts of GGZ-instelling. Er moet aangetoond kunnen worden dat eerdere hulpverlening onvoldoende effect heeft gehad en meer nodig is.
Houtsniplaan 1
6865 XZ Doorwerth
T 026 - 33 97 487

samenwerking

:

Help (nieuw venster)