Excursies juni 3 Havo

In juni 2019 hebben we met 3 Havo het Nederlands watermuseum in Arnhem bezocht. Het watermuseum zich richt op informatie over alles aspecten van water, zoals waterhuishouding, drinkwater en waterzuivering. Het doel van deze midddag was om onze leerlingen bewust te maken van het belang van water in hun eigen leven, in Nederland en in de wereld.

 

Ook hebben we een bezoek gebracht aan het Nederlands openluchtmuseum. Er waren ambachtslieden te zien en authentieke gebouwen zoals boerderijen door de eeuwen heen, arbeidershuisjes, molens, een smederij en scheepswerf. Natuurlijk kon een ritje met de tram niet ontbreken!

 

De laatste excursie van juni was naar de kinderboerderij. Hier hebben de leerlingen kennis gemaakt met verschillende diersoorten en moeten beschrijven hoe een aantal dieren leven. Natuurlijk mocht een ijsje met dit mooie weer niet ontbreken.

 

 

Afbeelding 'Around the World': <a href="https://nl.freepik.com/vrije-foto-vectoren/achtergrond">Achtergrond vector gemaakt door freepik - nl.freepik.com</a>