Briant College: de balans tussen inhoud en energie

Met zo’n 45 collega’s bieden we voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen van 12 tot 20 jaar, met moeilijk verstaanbaar gedrag. En dat is topsport: elke dag kijken we naar het positieve in de leerlingen én naar wat hen motiveert. Samen met onze leerlingen maken we plannen over hoe en wat zij willen leren. Zo leveren we maatwerk met een goede balans tussen de zaken waar leerlingen energie van krijgen, en de noodzakelijke inhoud. Leerlingen gaan hier weg met een diploma. Maar we krijgen pas echt een kik als ze dat doen als gelukkige, sociaalvaardige mensen.

Onze school maakt deel uit van De Onderwijsspecialisten. De Onderwijsspecialisten bestaat uit 30 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Momenteel is er geen vacature op onze school. Klik op onderstaande link voor de vacatures bij één van onze andere scholen van De Onderwijsspecialisten.